Netwerk

Tilburg Cowboys 

De website van de Tilburg Cowboys, het kunstenaarscollectief waar Arjan deel van uit maakt. Kijk op hun site voor een indruk van hun werk en filosofie.

D&A Nederland

Het incidentele theatergezelschap van Diederik Dicou en Arjan. Samen maken ze voorstellingen en films in allerlei samenstellingen en via diverse trajecten. Ze waren onderdeel van het oorspronkelijke Makershuis Tilburg, hebben gespeeld op diverse festivals (CTF, 100 Grad Berlin, WAK) en locaties (o.a. de krochten van Theaters Tilburg en De Nieuwe Vorst en de Metaalkathedraal).

Kinderenvandevilla

Roel Swanenberg en Wanda Eyckerman zijn de kinderenvandevilla. Arjan geeft samen met Roel regelmatig trainingen en workshops in Viewpoints en Suzuki-based training.

Annelies Verhelst

Performance artiest Annelies Verhelst en Arjan werken met het thema “I am not here” door middel van fotografie, video en performance art. In wisselende samenstellingen, locaties en ideeën proberen ze vorm te geven aan eenzaamheid, verloren of gevonden zijn en zoeken naar manieren waarop de redding nabij kan zijn. Of niet.

Mary Overlie/Six Viepoints

Mary Overlie is een choreografe uit Montana (USA) en heeft Six Viewpoints bedacht en uitgewerkt. Ook haar theorie over kunst en performance “The bridge” is de moeite waard. In Nederland roepen heel veel mensen van alles over viewpoints, het kan geen kwaad om soms bij de bron te rade te gaan.

SITI Company

De theatergroep die Mary Overlie’s viewpoints als basis heeft genomen voor hun training, samen met de Suzuki Method of Actor Training van Tadashi Suzuki. Arjan heeft diverse keren met de company meegetraind in workshops, intensives en andere gelegenheden.

Fontys Academy for Circus and Performance Art

Toneelacademie Maastricht